söndag 12 maj 2013

Making of the Knäckebröd


En tisdagkväll, två fnittriga damer och solnedgången är på väg, så vad gör man? Bakar knäckebröd såklart!
Kära Elsa Maria gör de bästa knäckebröden med frön och flingsalt och jag tänkte att ni kanske vill testa dessa så nu finns receptet äntligen uppe på Elsa Marias blogg! Knäckebröden går bra att äta som de är eller med smör, ost och körsbärstomater som är min favorit.








Translation
One Tuesday evening, two giggly ladies and the sunset is coming, so what to do? Bake crisp bread of course!
Dear Elsa Maria makes the crisp bread with seeds and sea salt, and I thought you might want to try these so now's the recipe's finally up on Elsa Maria's blog! The crisp breads are great to eat as they are or with butter, cheese and cherry tomatoes.

X X X
carrå

1 kommentar:

  1. Åh det e så mkt godare med hemlagat knäcke!
    Ett tips är att skära rutor med en pizza-rullekniv, eller en vanlig kniv går ju oxå bra, innan knäcket sätts in i ugnen. Då får man lagomstora och fina rutor!!

    SvaraRadera